16 січня 2022 року пішов з життя Шевель Валентин Дмитрович (24.11.1937 - 16.01.2022)

Всю свою трудову діяльність Валентин Дмитрович присвятив підготовці майбутніх фахівців для авіаційної галузі як нашої країни так і інших країн світу. Після закінчення Харківського авіаційного інституту, з 1966 року почав працювати викладачем у Кіровоградській ШВЛП. З січня 1977 року призначений заступником начальника льотно-штурманського училища. У подальшому працював начальником навчальної частини КВЛУГА та ДЛАУ, старшим викладачем та доцентом кафедри авіаційного обладнання. За сумлінну працю мав чисельні галузеві та державні відзнаки та занесений до Книги трудової слави Кіровоградського ЛШУ.

На всіх ділянках роботи Валентин Дмитрович відзначався високим професіоналізмом, вмінням досягати поставлених цілей, налагоджувати дружні стосунки, надавати підтримку чи добру пораду. Він був моральним авторитетом у колег на кафедрі та на факультеті.

Світлі спогади про Шевеля Валентина Дмитровича навіки залишаться в наших серцях. Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким.

18 січня 2022 року о 14.00 від першої прохідної академії формується автобус для бажаючих взяти участь у церемонії прощання. Поховання відбудеться на Созонівському кладовищі.