Для вступників, які не встигли або не змогли зареєструватись для складання НМТ у основний період реєстрації з 14 березня до 11 квітня, додаткова реєстрація планується з 10 до 15 травня. Хто ж має право реєструватись?

  1. Ті, хто з поважних причин пропустив основний період реєстрації (наприклад, перебував у лікарні).
  2. Ті, кому відмовили у реєстрації на основний НМТ.
  3. Ті, хто перебуває за рішенням суду у виконавчих установах або слідчих ізоляторах.

Для підтвердження Вашої поважної причини щодо пропуску основного реєстраційного періоду необхідно завантажити скан або фото заяви та документа.

Ті, хто вже реєструвався, але отримав відмову, також мають можливість виправити недоліки. У своєму персональному кабінеті учасника додайте необхідну інформацію та документи для обробки регіональним центром оцінювання якості освіти.

Якщо ви заздалегідь знали, що не зможете взяти участь в основній сесії НМТ, то мали зареєструватись з 14 березня до 11 квітня та вказати, що будете складати у додаткову сесію. Кому таке дозволяється?

  1. Ті, хто збирається брати участь у міжнародних, всеукраїнських заходах (змаганнях, конкурсах, олімпіадах тощо), офіційно затверджених Міністерствами освіти, культури та молоді та спорту України, а також в академічних програмах обміну чи мобільності, що збігаються з основними сесіями НМТ (14 травня – 25 червня 2024 року).
  2. Ті, хто має заплановані державні іспити або екзаменаційно-залікову сесію у період проведення основних сесій НМТ, що підтверджено документами.
  3. Ті, хто бажає скористатися можливістю проходження НМТ в населеному пункті, де буде створено центр тестування лише під час додаткових сесій.
  4. Ті, хто проживають або перебувають за кордоном та планують складати НМТ за кордоном.

Розгляд документів осіб та прийняття рішень про їх допуск або недопуск до участі в додаткових сесіях НМТ здійснює регламентна комісія регіонального центру оцінювання якості освіти.

Успіхів Вам на НМТ!