Під час вступної кампанії кожен абітурієнт орієнтується на цікаву йому освітню програму за омріяною спеціальністю. Обираючи заклад вищої освіти, обов’язково слід перевірити, чи має цей заклад ліцензію на здійснення освітньої діяльності, тобто чи може він офіційно навчати здобувачів та видавати їм документи про освіту.

26 квітня 2024 р. МОН України прийнято рішення (наказ МОН від 26.04.2024 № 276-л) щодо надання Льотній академії НАУ ліцензії на підготовку магістрів за спеціальністю 275 Транспортні технології (авіаційний транспорт). Ліцензійний обсяг складає 55 осіб.

Освітньо-професійною характеристикою та освітньо-професійною програмою спеціальності Транспортні технології (авіаційний транспорт) передбачено підготовку магістрів з транспортних технологій шляхом здобуття теоретичних знань, умінь, навичок та інших компетентностей, що забезпечить їх здатність комплексно розв’язувати складні задачі та проблеми транспортної галузі у сфері професійної (наукової) діяльності.

Факультет льотної експлуатації Льотної академії НАУ має всі підстави для організації освітнього процесу у сфері транспортних технологій та інновацій за цією спеціальністю, а саме: кваліфікований кадровий потенціал, відповідну матеріально-технічну базу й навчально-методичне забезпечення. Тож запрошуємо на навчання до магістратури!