29 квітня 2024 року відбувся вебінар за участю членів громадського об’єднання «Прогресильні». Під час онлайн-зустрічі відбулося продуктивне спілкування з однодумцями, з тими, хто завжди на хвилі прогресивних змін.

З вітальним та мотиваційним словом виступив засновник, голова координаційної ради Богдан Ференс. Модератор зустрічі, координаторка напряму «НR» Людмила Корнута презентувала напрями діяльності ГО «Прогресильні», зокрема: візія, комунікація, фандрайзинг, онлйн заходи, Острівці Прогресильності, НR, студентська практика.

Під час жвавого обговорення було окреслено основні пріоритети діяльності громадської організації на найближчу перспективу: профспілки, ВПО, профтехосвіта, розширення кількості та якості Острівців Прогресильності серед українських ЗВО, створення їх за кордоном, медіація та реакція змін у сфері освіти. Також членами громадської організації було озвучено багато цікавих ідей та пропозицій щодо розширення взаємодії серед освітянської спільноти закладів вищої освіти, ефективної та змістовної діяльності Острівців Прогресильності.

Членкині ГО «Прогресильні», фахівці ЦЗЯВО Льотної академії НАУ к.пед.н., доцент Оксана Данилко та к.пед.н., доцент Тетяна Тернавська також доєдналися до спілкування. Тетяна Тернавська виступила із пропозицією створити Острівець Прогресильності в Льотній академії НАУ, підтримала пропозицію співрозмовників щодо створення марафону «прокачки англійської» за профілем конкретного закладу освіти на платформі онлайн Speaking club; зауважила на актуальності організації онлайн-зустрічей щодо розʼяснення актуальних питань та тез Постанов Кабінету Міністрів України й наказів та офіційних листів Міністерства освіти і науки України тощо.

Команда ГО «Прогресильні» завжди відкрита до спілкування та обговорення здобутків, планів, ідей та перспектив!

За інформацією Центру забезпечення
якості вищої освіти